duminică, 15 august 2010

Educatia .Huh ?!

      In anumite circumstante , fiecare individ are nevoie de  incurajare,consolare , pentru a trece peste anumite greutati , obstacole.Partea proasta este ca putini  sunt alaturi de tine cand ai nevoie de cineva .Prin urmare , nu sti ce sa faci,nu mai intelegi nimic.
     Inainte de a lua o decizie importanta , putini te sustin. Putini iti spun opinia lor in ceea ce priveste hotararea pe care trebuie sa o iei.
    Demoralizarea poate avea multe cauze.Atat fizice cat si pshice.Poate fi cauzata datorita neglijirii parinintilor in ceea ce constituie ocupatia lor fata de copii,nesfatuindu-i , fiind ocupati cu locul de munca sau alte chestiuni de afacere , care le ocupa majoritatea timpului.Inevitabil , ca copilul respectiv va trebui sa gaseasca consolare , sfaturi in alte parti, nu tocmai pozitive. Va intentiona sa experimenteze diferite lucruri neplacute si s-ar putea alege cu o schimbare radicala. Din cauza cui? A parintilor care isi ocupa majoritatea timpului cu alte lucruri mult mai importante decat propriul copil.Controlul mental nu e usor de stapanit, in special la copii.
   Proprie experienta.

Un comentariu:

  1. Cat de frumos , iubii ! >:D<
    Si ai perfecta dreptate , cu toate ca is ocupati , unii parinti ar trebui sa se ocupe mai mult de copii , si de educatia lor , pt . ca de asta depinde cum vor fi ei in viata .
    Superb , iubii ! :X
    Te ubesc ! >:D< :X

    RăspundețiȘtergere