sâmbătă, 14 august 2010

Beautiful Memories.First Date .:x

        Totul a pornit de la convorbirea de pe messenger. Ne-am simtit atat de bine,incat am preferat sa tinem legatura.Dupa lungi convobiri,am ajuns la concluzia ca ne potrivim de minune.La scurt timp , mi-a cerut prietenia si bineinteles am acceptat.Incepusem sa simt fluturasi in stomac de fiecare data cand imi scria ceva.Asteptam cu sufletul la gura sa vad ce avea de gand sa-mi spuna.Incepusem sa-l visez, zilnic.
        Timpul trecuse si trebuia sa ne intalnim.'Neuitata' si prima intalnire,plina de emotii . Imi tremurau picioarele,nu stiam ce sa fac.Ce sa-i spun, ma gandeam intruna la el.Cum va reactiona cand ma va vedea , fata-n fata? Ajunsesem la locul intalnirii si intepenisem oarecum. Il 'pandeam' nestiind ce sa fac .In final,traversase strada fara ca eu sa stiu , rugandu-l neincetat sa mai stea putin,pentru a-mi trece cat de cat emotiile.M-am intors,m-am indreptat spre el , ghemuindu-ma in bratele lui.Emotiile m-au 'cuprins' .Ne-am plimbat putin,dupa care ne-am asezat pe o banca.Se apropiase atat de 'lent' de mine...ramasesem fara cuvinte.Emotiile nu ma lasau in pace.Avea niste ochi atat de frumosi si un zambet atat de perfect.Stand cateva minute , ne-am ridicat , indreptandu-ne spre o statie. Emotiile crescusera si mai tare cand , ne-am luat pentru prima data de mana.Era atat de frumos...
      Timpul trecuse atat de repede si sosise momentul plecarii.Amandoi tristi, ne luaseram 'ramas bun' cu greu , dupa care am inceput sa plang.Imi apareau diverse intrebari in minte ...'Oare ce impresie si-a facut?' 'I-a placut cum arat?'...Devenisem agitata .L-am telefonat si bineinteles,l-am intrebat ce impresie si-a facut , cum i-am parut...mi-a dat un raspuns pozitiv ...rasuflam usurata!
    Eram atat de fericita. Fluturasii in stomac ramasesera acolo toata ziua. Vroiam sa-l vad non-stop.Sa ii spun cat de mult il iubesc. Era atat de perfect!
    Totul parea un 'fragment' desprins dintr-o poveste...una atat de frumoasa..

4 comentarii:

  1. Scumpa , cat de bucur pt . tine ! :X
    Meriti sa fii fericita !
    Cum o persoana ca tine sa nu fie fericita ? ;;]
    esti atat de minunata , iubii ! :X
    Si articolul e superb .. poate ca voi gasi si eu pe cineva . :[
    Te iubesc , sirioara me adraga ! :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Wooooooowwwww Maimutzo...prima intalnire a noastra...imi amintesc fiekre clipa...stii k si eu nu mai puteam de emotii... Te iubesc multoc de tot Sufletel, enorm de multoc Maimutzo! Si ti-am promis k te voi face cea mai fericita! Al tau pt totdeauna Iubi. Tsuc mare iubita! Imi lipsesti enorm...

    RăspundețiȘtergere
  3. wow scumpa ci frumos:X
    divin,
    te iubesc motulache:))

    RăspundețiȘtergere
  4. ce romantic :X
    ai o inspiratie...:)

    RăspundețiȘtergere