marți, 5 iunie 2012

Clipe efemere

            Si in sfarsit,din nou pe blog. Imi era dor sa scriu,dar din lenea de a-mi aminti parola ,am lasat-o balta.
Am trecut prin atat de multe momente dramatice sau nu,incat nici nu stiu cu ce sa incep. Prima iubire,a ramas prima iubire.E inca prima si ultima. Totul merge bine pe plan sentimental. Ma multumesc cu o persoana care nu e genul romanticului  innebunit de amor,ci o simpla persoana rationala.Opusul meu,practic.
Si totusi,ne completam. Pe plan educational,treaba nu sta prea bine. Am de dat o corigenta la materia pe care o  detest[matematica],dar sa speram ca va trece cu bine.
In acest interval,pot mentiona ca am citit multe carti ,atat de dragoste cat si filosofice,dar cea care ma impresionat in adevaratul sens al cuvantului,a fost Zahir de Paulo Coelho.
Este o carte exceptionala care face referire la viata noastra,la iubire si alte lucruri pe care ,daca le stim, vedem altfel viata.
            Intamplator,astazi am mers prin ploaie. A fost atat de frumos....nu am cuvinte pt a descrie starea care am  avut-o si sentimentul care ma cuprins. As vrea sa se repete la nesfarsit,deci...astept ploaia ! ^_^

In incheiere,unul dintre citatele mele preferate :

''Dar la urma urmelor,asa cum a spus un intelept persan,dragostea e o boala de care nimeni nu vrea sa scape.Cine a fost contaminat de ea nu vrea sa se faca bine si cine sufera nu vrea sa fie vindecat!''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu